Kollektion: Fadølskølere

En fadøl skal være kold – så enkelt er det!
De fleste kan blive enige om, at en lunken fadøl bare ikke hitter. Derfor er det vigtigt at vælge den rigtige fadølskøler til dit anlæg.

Den perfekte serveringstemperatur? Omkring 8 grader.
Ved den temperatur sker der nemlig magi:

🍺Skummet bliver tæt og lækkert

🍺Smagen træder tydeligt frem

🍺Kulsyren frigives lige som den skal – så du får den der lette, luftige og bløde skumkrone, vi alle elsker

Kort sagt: Den rette temperatur løfter hele øloplevelsen!

To CO₂or not to CO2

Med CO₂ holder øllen længere - din øl kan holde sig frisk i helt op til 2 uger.

Vælger du et anlæg med en luftpumpe, holder øllet ikke så længe som med CO2, til gengæld slipper du for at skulle have fat i CO2 og regulator hertil.

Med luftpumpen kan din øl holde sig lækker i 3-4 dage - hvilket er super, hvis du bare skal bruge anlægget over en weekend.

Du kan altid kombinere et CO₂-setup med et anlæg med luftkompressor – og selv vælge, hvad der passer bedst til dit behov og drikkevarer.